Behandlere

Læs mere omkring vores behandlere

Jane - Frisør

Janes drøm om at åbne egen salon er gået i opfyldelse. Jane har været frisør i 10 år og bestræber sig på at råde og vejlede dig som kunde. Jane har i mange år haft fokus på klippeteknik og har samtidig specialiseret sig i farveteknik hos Kevin Murphy og L´oréal. Jane arbejder omhyggeligt med vejledning og service for at du som kunde føler dig tryg. Jane har fokus på grundig vejledning for at opnå det flotteste resultat i dit hår.
Book tid

Linda - Frisør

Linda har været frisør i mere end 25 år Linda har undervist på frisørskolen og har specialiseret sig i farveteknik hos Kevin Murphy og L´oréal. Linda har mange års erfaring i klippe og permanentteknik. Linda har været en del af Team Care for U fra begyndelsen og er tidlligere kollega med Jane. Linda har fokus på grundig vejledning for at opnå det flotteste resultat for dig.
Book tid

Sofie - Frisør

Sofie har været selvstændig med egen butik i 5 år og er nu blevet en del af Team Care for U. Sofie har 13 års erfaring som frisør. Sofie har flere års erfaring i opsætning af hår og nyder den personlige tilgang til dig som kunde. Sofie har specialiseret sig i farveteknik hos Farouk. Sofie har fokus på grundig vejledning for at opnå det bedste resultat for dig.
Book tid

Michella - Personlig Plejespecialist

Michella har i flere år haft egen skønhedssalon i Dragør. Michella er nu blevet en del af Team Care for U og har en hyggelig salon på 1. sal i huset. Michella tilbyder en lang række behandlinger indenfor skønhedspleje. Michella har fokus på at du får en hyggelig og god oplevelse med dine behandlinger.
Book tid

Birgitte - Fysiurgisk massør

Birgitte har være uddannet massør siden 2007 og bliver en del af Care for U, d. 1. september 2021. Hun får en hyggelig klinik på 1. sal i huset. Birgitte har fokus på både velvære massage, behandlende massage og cupping massage, hvor hun går ind og afhjælper infiltrationer og anspændte muskler og giver forkælelse til krop og sjæl.
Book tid